210-6411675, 210-6458266

welcome@startyouup.gr

Μαυρομιχάλη 190 Αθήνα 11472

Φτιάξτε την σελίδα της επιχείρησης σας στο Facebook & δημιουργήστε μόνοι σας διαφημίσεις προσελκύοντας νέους πελάτες


Μπορεί να φαντάζει δύσκολο. Δεν είναι όμως, σε καμία περίπτωση.

Εφόσον το δοκιμάσετε, θα μπορέσετε σε ελάχιστο χρόνο, να διαχειρίζεστε μόνοι σας την σελίδα της επιχείρησης σας στο facebook, να διαμορφώνετε τις διαφημίσεις της προσελκύοντας νέους πελάτες, στον δικό σας χρόνο, με τον δικό σας τρόπο και με Budget που ορίζετε εσείς.

Το αρχικό κόστος είναι μηδενικό. Ίσως να χρειαστείτε ένα γραφίστα που θα σχεδιάσει τις εικόνες προφίλ & χρονολογίου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εικόνες/φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στις μελλοντικές δημοσιεύσεις της σελίδας.  

Στην σελίδα της επιχείρησης σας μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας, καθώς και τους φίλους όσων εσείς θα ορίσετε ως διαχειριστές της σελίδας. Όσοι από αυτούς αποδεχτούν την πρόσκληση σας, θα αποτελούν ακόλουθους της σελίδας σας, στους οποίους θα εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις σας.

Σημαντική Σημείωση: Εφόσον έχετε αρχείο email των πελατών σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (υπάρχει ειδικός μηχανισμός) προκειμένου να τους προσκαλέσετε να ακολουθήσουν την σελίδα σας, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας (προσφορές, νέα προϊόντα – υπηρεσίες, χρήσιμες πληροφορίες).

Όταν ένας ακόλουθος της σελίδας σας, πατήσει μου αρέσει σε μια από τις δημοσιεύσεις σας, η δημοσίευση αυτή θα εμφανιστεί στον προσωπικό του χρονολόγιο το οποίο παρακολουθούν οι φίλοι του. Συνεπώς η δημοσίευση σας διαδίδεται σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Το ίδιο συμβαίνει όταν κάποιος ακόλουθος της σελίδας σας, κοινοποιήσει-μοιραστεί μια δημοσίευση σας.

Στην facebook σελίδα της επιχείρησης σας, μπορούν να εμφανίζονται τα στοιχεία επικοινωνίας, οι ώρες λειτουργίας, η τοποθεσία, η ιστοσελίδα, οι προσφορές & τα προϊόντα ή υπηρεσίες της. Εφόσον το επιλέξετε μπορούν επίσης να εμφανίζονται και οι κριτικές του κοινού σας.

Διαφήμιση στο Facebook:

Κάτω από κάθε δημοσίευση που κάνετε, θα δείτε το κουμπί προώθηση. Πατώντας το κουμπί οδηγείστε σε ένα πλήρη οδηγό διαμόρφωσης προωθημένης δημοσίευσης - διαφήμισης.

Μπορείτε να διαλέξετε την προώθηση με σκοπό τα Likes, shares και τον σχολιασμό της δημοσίευσης, ή την ανακατεύθυνση – επίσκεψη των ενδιαφερόμενων στην ιστοσελίδα της επιχείρησης σας.  

Μπορείτε να ορίσετε επακριβώς, την γεωγραφική τοποθεσία εμφάνισης της διαφήμισης. π.χ. Αθήνα Πόλη, Αθήνα +- περίμετρος 40 χλμ, Ελλάδα, κλπ.

Μπορείτε να επιλέξετε το φύλο του κοινού, την ηλικία του, τα ενδιαφέροντα του.

Η παραμετροποίηση δεν σταματάει στα παραπάνω.

Αφού η σελίδα αποκτήσει ικανοποιητικό αριθμό ακολούθων, υπάρχει η δυνατότητα σύνθετης επιλογής κοινού, με βάση τα χαρακτηριστικά αυτών που έχουν με οποιαδήποτε τρόπο αλληλεπιδράσει με την σελίδα και τις δημοσιεύσεις της, καθώς και την ιστοσελίδα.

Εγκαθιστώντας τον κώδικα Facebook pixel στον κώδικα της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να λαμβάνεται αναλυτικές αναφορές για το πώς αλληλεπιδρούν οι προερχόμενοι από τις διαφημίσεις σας στο facebook, επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρηση μου στο facebook:

Λεπτομερής στόχευση & μέτρηση των αποτελεσμάτων, που οι αναλογικοί τρόποι διαφήμισης (έντυπα, φυλλάδια, ραδιόφωνο, τηλεόραση) δεν μπορούν να προσφέρουν.

Μπορείτε για παράδειγμα να στοχεύσετε λεπτομερώς σε, άνδρες, 25-65+, που ζουν στην τοποθεσία Κηφισιά (+- περίμετρος 10 km), που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες.

Κατά την διάρκεια της καμπάνιας, μπορείτε αναλύοντας τα αποτελέσματα, να διαπιστώσετε πως εντός του δείγματος του κοινού σας, οι ηλικίες 35-44 αποδίδουν καλύτερα. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να αναθεωρήσετε τις παραμέτρους της καμπάνιας σας, εξαιρώντας τις ηλικίες <35 και >44, καθώς και τροποποιώντας οποιαδήποτε άλλη παράμετρο.    

Ορίζετε μόνοι σας τον προϋπολογισμό και την διάρκεια εμφάνισης.

Όπως θα διαπιστώσετε μετά από τις πρώτες δοκιμές, το κόστος της διαφήμισης είναι υπό προϋποθέσεις μικρότερο σε σύγκριση με άλλα κανάλια διαφήμισης.

Στην Start You Up μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε κατά το στήσιμο της σελίδας της επιχείρησης σας στο Facebook, καθώς επίσης να σας δώσουμε σημαντικά tips για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την διαφήμιση σας σε αυτήν. www.startyouup.gr  2106411675

Διαβάστε επίσης:

Έναρξη νέας επιχείρησης με το Start You Up all in 1 pack

Πλεονεκτήματα Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής εταιρείας

Μετατροπή ΟΕ & ΕΕ σε ΙΚΕ

Μετατροπή Ατομικής Επιχείρησης σε ΙΚΕ

Κατασκευή απλής εταιρικής Ιστοσελίδας (site)

Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών

Χρήσιμα digital εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Συγχώνευση εταιρειών

Σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας, πέρα από το Logo

Διαφήμιση επιχείρησης στο Internet (Google Facebook)

Φορολογία Airbnb & Booking Ελλάδα

Μποζος Δημήτρης

Head of Business Development Start You Up

www.startyouup.gr

welcome@startyouup.gr

2106411675 

Άλλα άρθρα

Επένδυση σε τουριστικού σκάφος αναψυχής!

Διαβάστε περισσότερα

Starting Up a Limited Liability Services Company in Greece ΙΚΕ/PC

Διαβάστε περισσότερα

50% μείωση φορολογίας για 7 έτη, για όσους επιστρέφουν ή μετοικούν στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσχιση κλάδου εταιρείας Ν. 4601/2019

Διαβάστε περισσότερα

Μερική διάσπαση εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορά φορολογικής κατοικίας στην Ελλάδα με απαλλαγή φόρου για το 50% του εισοδήματος για 7 έτη

Διαβάστε περισσότερα

Μείωση συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων 22% 2021

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία προϊόντων. Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop

Διαβάστε περισσότερα

Νέα διαδικασία σύστασης ΙΚΕ Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Λογοτύπου Logo & εταιρικής ταυτότητας επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή eShop με το WooCommerce

Διαβάστε περισσότερα